Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

Zorgeloos bouwen

Stap voor stap naar uw droomhuis
Het bouwen van een eigen woning is een proces waar veel bij komt kijken. Onze adviseur begeleidt u daarom stap voor stap in deze leuke en spannende periode. Zo veel mogelijk zaken nemen we uit handen, zodat het bouwproces voor u zo soepel mogelijk verloopt. Op deze pagina krijgt u een beeld van wat er allemaal voor en tijdens de bouw van uw woning gebeurt
Soepel bouwprocesKnaap Maatwoningen neemt u zoveel mogelijk werk uit handen. Uiteraard bent u nauw betrokken bij de bouw van uw eigen woning, maar wij maken hier een zo zorgeloos mogelijke ervaring van. Niet voor niets zijn wij houder van het keurmerk Klantgericht Bouwen!

Goede begeleiding
Bij Knaap Maatwoningen heeft u een vaste adviseur die u van begin tot eind begeleidt bij het bouwproces. Al tijdens uw eerste bezoek geeft hij met een uitgekiend offertepakket aan wat de kosten zullen zijn. U weet dus direct of uw wensen haalbaar zijn.

Veel inspraak
Bij Knaap Maatwoningen kunt u veel invloed uitoefenen op het ontwerp van uw woning. Voor ons is dat de normaalste zaak van de wereld, want ú bent uiteindelijk degene die nog jaren met plezier in uw nieuwe woning moet wonen.

Flexibiliteit in ontwerp
De ideale woningindeling is voor iedereen anders. Omdat Knaap Maatwoningen elke woning opnieuw ontwerpt, is er alle ruimte om uw huis geheel naar uw wensen in te delen, zowel wat betreft de plattegrond als de gevelopeningen. Flexibiliteit? Geen punt!

Veel materiaalkeuze
Knaap Maatwoningen biedt u ruime keuze uit materialen voor uw nieuwe woning. Steensoorten, dakpannen, gevelbekleding, deuren, ramen en kozijnen, u kiest precies wat bij uw smaak past. U kunt ze bezichtigen in onze showroom. Kom eens vrijblijvend kijken!

Kennis van de regio
Knaap is al sinds 1919 actief in de regio Rotterdam, Den Haag en Gouda. Wij zijn daardoor op de hoogte van alle ontwikkelingen en bestemmingsplannen. Vaak kunnen wij u direct al vertellen wat er op uw kavel wel en niet mogelijk is. Dat scheelt tijd en geld!

Duurzaamheid
Een maatwoning van Knaap is gebouwd voor het leven. Dit betekent dat het ontwerp en de gebruikte materialen duurzaam zijn en dat wordt gewerkt met milieubesparende grondstoffen en technieken. Uiteraard blijft maximaal wooncomfort ons uitgangspunt.

CO2-neutraal
Knaap Maatwoningen volgt de ontwikkelingen omtrent CO2-neutraal wonen op de voet, waardoor uw woning een goede isolatiewaarde heeft en een minimaal energieverbruik kent.