Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

Wonen in stijl

Onbeperkte mogelijkheden
Een droomhuis dat al uw woonwensen in vervulling laat gaan, betekent niet alleen dat de leefruimte en de indeling optimaal zijn, maar ook dat de stijl van het ontwerp naadloos aansluit op uw smaak. Om u inzicht te geven in de mogelijkheden werkt Knaap Maatwoningen met vijf woonstijlen: landelijk, jaren ’30, klassiek, modern en traditioneel. In onze online maatwoningenwijzer vindt u per stijl tientallen woningen die wij voor andere klanten bouwden of die nog in aanbouw zijn. Laat u inspireren!

Speciale woningen
Naast de vijf woonstijlen is Knaap gespecialiseerd in een aantal speciale woningtypes. Wilt u meer weten over dijkwoningen, 2-onder-1-kapwoningen of levensloopbestendig wonen, kijk dan eens in de maatwoningenwijzer of vraag de informatiebladen op.

Onbeperkte mogelijkheden
Een droomhuis dat al uw woonwensen in vervulling laat gaan, betekent niet alleen dat de leefruimte en de indeling optimaal zijn, maar ook dat de stijl van het ontwerp naadloos aansluit op uw smaak. Om u inzicht te geven in de mogelijkheden werkt Knaap Maatwoningen met vier woonstijlen: landelijk, jaren ’30, modern en traditioneel. In onze online maatwoningenwijzer vindt u per stijl tientallen woningen die wij voor andere klanten bouwden of die nog in aanbouw zijn. Laat u inspireren.

Speciale woningen

Naast de vier woonstijlen is Knaap gespecialiseerd in een aantal speciale woningtypes. Wilt u meer weten over dijkwoningen, 2-onder-1-kapwoningen of levensloopbestendig wonen, kijk dan eens in de maatwoningenwijzer of vraag de informatiebladen op.