Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

Wat kost het bouwen van een huis?

Wat kost nu het bouwen van een huis? Deze vraag wordt bijna altijd als eerst gesteld als mensen bouwplannen hebben. Daarnaast is deze vraag ook heel lastig te beantwoorden als er geen informatie beschikbaar is over uw wensen en ideeën.

Wat kost een huis bouwen per m3?

De kosten die gemaakt worden bij het bouwen van een huis worden door veel verschillende onderdelen bepaald. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalsoorten, de grootte van de woning of juist de bouwstijl. Denk bijvoorbeeld aan het naar oude stijl terugbouwen van een boerderij. Knaap zal altijd aan de hand van uw wensen in kaart brengen wat de kosten zullen zijn. Met deze informatie heeft u concreet voor ogen wat uw droom gaat kosten. Wat kost een huis bouwen per m3? Dit hangt dus helemaal af van uw wensen. Wel kan Knaap u adviseren en met u meedenken om binnen uw budget tot een fantastisch eindresultaat te komen!

Wat kost een huis bouwen aan materiaal?

De materiaalsoorten spelen hierin natuurlijk een belangrijke rol. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende houtsoorten, stenen, dakpannen en natuurlijk de afwerking. Maar wat ook een van de meest belangrijke vragen is, of u energieneutraal zou willen bouwen. Deze keuzes zijn allemaal van invloed op uw woning. Knaap adviseert u natuurlijk erg graag over de verschillende opties. 

Brainstorm over de kosten

U wilt graag uw droom realiseren, maar de kosten spelen hierbij een grote rol. Knaap denkt altijd graag met u mee. Vooraf kunt u zelf al bepalen welke bouwstijl u graag zou willen. Bekijk de maatwoningenwijzer en ontdek welke stijl bij uw wens past. Een zelfvoorzienend huis bouwen of juist een vrijstaand huis bouwen? Wat kost bijvoorbeeld een huis met een moderne bouwstijl? Deze vraag beantwoordt Knaap graag voor u!

Daarnaast kunt u altijd online de brochure aanvragen. Met deze informatie kunt u een idee krijgen van de kosten voor uw woning. Op deze wijze kunt u ook gelijk kennis maken met het bedrijf. Neem direct contact op voor vragen. Wij helpen u graag verder en zo kunnen wij u grote vraag beantwoorden: Wat kost een huis bouwen?