Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

Traditionele bouwmethode

Traditioneel bouwen met moderne materialen
Knaap Maatwoningen bouwt uw woning op de traditionele manier, maar uiteraard met moderne materialen. Op de betonnen, onderheide fundering wordt de betonnen vloer van de begane grond geplaatst, voorzien van sparingen voor de leidingen van gas, elektra, water en riolering.
Op deze goed geïsoleerde vloer worden de lichtbetonelementen voor de binnenspouwbladen en dragende wanden geplaatst. Hierna is de betonnen systeemvloer van de verdieping aan de beurt.
Nadat zo het volledige casco geplaatst is, worden de buitenkozijnen met HR++-isolatieglas gemonteerd. Nu kan gestart worden met het metselwerk en de eventuele overige gevelbekleding. Ook arriveert het dak, dat in de werkplaats op maat is gemaakt en op de bouwplaats in één keer op zijn plek gehesen wordt. Het hoogste punt is bereikt!
Vervolgens wordt de binnenzijde aangepakt. Binnenwanden, stuuk-, spuit- en tegelwerk, binnenkozijnen, trappen en aftimmerwerk, het gebeurt nu allemaal. Ook komen onze installateurs de diverse installaties afmonteren. Tot slot maken we de woning schoon, waarna uw nieuwe huis klaar is voor oplevering.