Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

Over Knaap

De voornaamste taken van Knaap Maatwoningen B.V. zijn het begeleiden van klanten bij de bouw van een woning op hun eigen kavel en de kopersbegeleiding bij projectmatige bouw. Het bedrijf (voorheen Knaap Moduulwoningen B.V. ) werd opgericht in 1994 om in te spelen op de behoefte aan persoonlijke en deskundige begeleiding bij de bouw van een vrijstaande woning. In hetzelfde jaar ging ook de showroom aan de Groeneweg open.

Knaap Maatwoningen is een zusterbedrijf van BV Bouw- en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap (kortweg Knaap Bouwbedrijf), dat werd opgericht in 1919. Sinds de start is het familiebedrijf gevestigd aan de Groeneweg 36 te Rotterdam-Nesselande (voorheen gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle). In 2004 trad de vierde generatie toe tot de directie, die momenteel bestaat uit vier personen.

Knaap Bouwbedrijf is trots op wat zij in de loop van de jaren heeft gepresteerd. Individuele aandacht, vakmanschap, volledige dienstverlening, duurzaam bouwen en optimale begeleiding speelden daarbij een voorname rol en bepalen nog steeds het beleid. Dit resulteerde onder meer in het certificaat Klantgericht Bouwen, dat Knaap Maatwoningen tot nu toe ieder jaar heeft behaald van 2005 tot en met nu!

Om haar klanten de nodige garanties te kunnen bieden, is Knaap Maatwoningen aangesloten bij Woningborg N.V. te Gouda. Knaap Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en deelnemer van Bouwgarant.

Het personeelsbestand van ‘Knaap’ is een mix van jong en oud. Als erkend leerbedrijf vindt Knaap Bouwbedrijf het belangrijk jongeren een mooie toekomst te bieden in de bouw. Samen hebben Knaap Bouwbedrijf en Knaap Maatwoningen momenteel een personeelsbestand van circa 45 medewerkers.