Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is nu eenmaal beter voor het milieu dan traditionele bouw. Het bespaard niet alleen grondstoffen, ook het maandelijks verbruik van de woning is aanzienlijk lager. Deze woningen zijn dus energiezuiniger. Bij het bouwen heeft Knaap altijd respect voor het milieu en de mens. Het gaat bij duurzaam bouwen dan ook niet alleen over een lager energieverbruik. Ook duurzame materialen, duurzaam slopen, milieuvriendelijke materialen en verantwoord omgaan met watergebruik. Duurzaam bouwen is dan ook bij Knaap in goede handen!

Duurzaam bouwen in Rotterdam

Knaap is actief in Rotterdam en de directe omgeving van Rotterdam. Door de jarenlange ervaring van Knaap is dit een werkwijze geworden die Knaap echt eigen is. Nadat Knaap al veel projecten heeft uitgevoerd onder het motto ‘duurzaam bouwen’ wordt dit onderwerp tegenwoordig veel vaker besproken. Door al deze ervaring kan Knaap u ook alles vertellen over de werkwijze, uitvoering en alle andere aspecten die komen kijken bij het duurzaam bouwen van een woning. Daarbij komt kijken dat Knaap haar focus heeft gevestigt op het milieu. Dit zorgt ervoor dat Knaap materialen gebruikt welke bijdragen aan het duurzaam bouwen. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een 'nul op de meter woning'? Neem contact met ons op!

Een aannemer die duurzaam bouwt!

Heeft u bouwplannen maar wilt u daarnaast ook een milieubewuste aannemer? Dan bent u bij Knaap Maatwoningen B.V. aan het goede adres. U kunt vooraf onze maatwoningenwijzer bekijken om een idee te krijgen van onze recent opgeleverde projecten. Deze woningen zijn duurzaam gebouwd. Daarnaast zijn sommige woningen CO2 neutraal. Als u verdere uitleg wilt over het duurzaam bouwen dan willen wij u graag uitnodigen in onze showroom. In onze showroom kunnen wij u praktijkvoorbeelden laten zien over de resultaten die wij behalen met duurzaam bouwen. Dit zorgt ervoor dat wij voldoen aan de eisen van de EU en dat wij klaar zijn om ook in de toekomst duurzame woningen te realiseren. Hieronder staat opgesomd hoe Knaap duurzaam bouwen realiseert.

De duurzame bouw van Knaap

  • Oog voor duurzame materialen
  • Geen gasaansluiting nieuwbouw
  • Knaap kan woningen realiseren die CO2 neutraal zijn
  • Knaap bouwt energiezuinige huizen
  • Knaap realiseert klimaatneutrale woningen