Knaap Maatwoningen BV
Groeneweg 38 (showroom)
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 00

E-mailadres
info@knaapmaatwoningen.nl

Openingstijden showroom
Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.
Daarbuiten op afspraak.

2 onder 1 kap bouwen jaren 30 stijl

Een twee onder een kap bouwen in jaren 30 stijl kan als u samen met een mede bewoner beslist om een nieuwe woning te bouwen. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat u ergens een kavel heeft gekocht en u samen beslist hier een twee onder een kap woning te bouwen. Vervolgens is het ons doel om uw wensen te realiseren.

Jaren 30 stijl woning bouwen

De jaren 30 stijl is een architectuurstijl die al ruim een eeuw onverminderd populair is. De bouwstijl is te herkennen aan onder andere de wat donker roodbruine steen, witte kozijnen en grote, met pannen gedekte daken waarbij de lijnen duidelijk zichtbaar zijn. Tegenwoordig worden er nog steeds erg veel gemoderniseerde woningen gebouwd met een jaren dertig stijl. 

Twee onder een kap woning laten bouwen

Ook de 2 onder 1 kap woningen blijven razend populair. Deze ruime gezinswoningen kunnen dan ook in de jaren 30 stijl gebouwd worden. Knaap heeft in de afgelopen generaties haar sporen verdient in de bouwbranche. Door al deze ervaring kan Knaap u voorzien van de beste adviezen en helpen zij u graag bij het realiseren van uw woning. 

Waarschijnlijk heeft u ook nog veel vragen als u een twee onder een kap woning wil laten bouwen. Wat kost een twee onder een kap woning? Hoe lang duurt de bouw, waar moeten we rekening mee houden, past onze wens binnen ons budget? Met deze vragen kunt u bij Knaap terecht. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van u vragen. Door de ruime ervaring weet Knaap precies wat mogelijk is. Wilt u graag weten of uw wensen voor een 2 onder 1 kap woning binnen uw budget valt? Wilt u weten wat de opties en kosten voor een aanbouw zijn? Of wilt u meer weten of ons aannemersbedrijf in Rotterdam? Neem contact op met Knaap!